Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
CEBEKO: een superieure klantenbeleving
Sinds de start van hun Magni dealership heeft CEBEKO al heel wat nieuwe verreikers aan hun verhuurvloot toegevoegd.

CEBEKO: een superieure klantenbeleving

Sinds de opstart in 1983 heeft CEBEKO een mooie weg afgelegd, van klein familiebedrijf tot een gevestigde waarde in Vlaanderen. Met jarenlange ervaring in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van onderdelen voor bouw- en grondverzetmachines willen CEBEKO zijn klanten een superieure klantenbeleving bieden. In september nemen ze voor het eerst zelf deel aan de MATEXPO Demo Days, de ideale gelegenheid om bezoekers kennis te laten maken met het bedrijf, hun expertise en tal van nieuwigheden.

Sky-high experience. Groundbreaking trust.

“Onze slogan omschrijft eigenlijk alles waar wij voor staan als bedrijf. Jarenlange ervaring en het vertrouwen van onze klanten liggen aan de basis van onze sterke reputatie. Dat vertrouwen waar ik over spreek is trouwens een wederzijds gegeven. Met een persoonlijke aanpak, open communicatie en gericht advies willen we de klant het gevoel geven dat ze voor een betrouwbare partner kiezen”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. 

Naast een uitgebreide verhuurvloot beschikt CEBEKO ook over een divers verkoopgamma, samengesteld met oog voor kwaliteit en veiligheid. Het Torhouts bedrijf is erkend en officieel dealer-invoerder van Yanmar graafmachines, wielladers en rupsdumpers, Cormidi compacte rupsdumpers en Thwaites bandendumpers. Daarnaast zijn ze ook officieel verdeler van Develon grondverzetmachines en Magni verreikers, hoogwerkers én schaarliften. 

Eerste deelname aan MATEXPO Demo Days

In september zal CEBEKO voor het eerst zelf deelnemen aan de MATEXPO Demo Days. Het bedrijf belooft een indrukwekkende presentatie van de nieuwste machines uit hun verkoopgamma. Met de mogelijkheid om onder andere de nieuwe Yanmar SV86-7 en SV100-7 en de MAGNI TH 4 ,5.19 verreiker te testen, biedt CEBEKO een unieke kans om de nieuwste technologieën en innovaties in de bouwsector van dichtbij te ervaren. “Dit evenement onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare machines die voldoen aan de behoeften van moderne bouwprofessionals”, vertelt Tom Dekoninck. “Ook de kwalitatieve bandendumpers van Thwaites krijgen een plek op onze stand. Samen met de graafmachines van Yanmar vormen ze de ideale combinatie voor allerhande bouwprojecten.”

Op de MATEXPO Demo Days biedt CEBEKO de mogelijkheid om o.a. de nieuwe Yanmar SV86-7 te testen.

Nieuwe generatie Yanmar midigraafmachines

Al 30 jaar lang bouwen CEBEKO en Yanmar samen aan hun succesvol partnership. “In het najaar van 1994 bezocht mijn vader de fabriek van Yanmar in Saint-Dizier. Tijdens dit bezoek ontdekte hij de kwaliteit van de machines en de gedrevenheid van de mensen. Uiteindelijk bleek dat de kiem te zijn van een succesverhaal”, vertelt Tom Dekoninck. Het spreekt dan ook voor zich dat het Yanmar gamma prominent aanwezig zal zijn op hun stand. 

De nieuwe Yanmar SV86-7 en SV100-7 zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de wereldwijde stedelijke groei. Dankzij hun compacte formaat en veelzijdige inzetbaarheid presteren ze uitstekend in beperkte ruimtes. Deze midigravers combineren een kleine draaicirkel met krachtige prestaties, wat ze geschikt maakt voor uiteenlopende toepassingen. Dankzij zijn ongeëvenaarde efficiëntie biedt de SV86-7 de hoogste uitbreekkracht én hefcapaciteit in zijn klasse. Zo kan de midigraver hefcapaciteiten van 1.290 kg (zijdelings) en 2.280 kg (vooraan) bereiken. Ook de SV100-7 blinkt uit met een hefcapaciteit van 1.420 kg (zijdelings) en 2.390 kg (vooraan). In combinatie met het laag zwaartepunt zorgt de optimale gewichtsverdeling voor een uitzonderlijke stabiliteit.

Beide modellen hebben een vernieuwd exterieur waarbij de cabinehoogtes werden aangepast om het transport te vergemakkelijken. De gemoderniseerde ruime en comfortabele cabine heeft een verbeterd zicht (standaard uitgerust met rechter en achteruitkijk camera’s) en is voorzien van moderne technologieën zoals een 7-inch kleurendisplay en automatische airconditioning. De robuuste maar zuinige Yanmar viercilinder dieselmotor voldoet aan de EU stage V emissiewetgeving en biedt een optimale balans tussen snelheid en vermogen dankzij het ViPPS2i-systeem. Met lage geluidsniveaus en eenvoudig onderhoud zijn deze midigravers ontworpen om zowel de machinist als de omgeving te ontzien en het dagelijkse onderhoud te vereenvoudigen.

Sinds kort ook trotse Magni dealer

Recent koos CEBEKO voor Magni als nieuwste toevoeging aan hun merkenportfolio. De Italiaanse leverancier kent sinds enkele jaren een sterke groei in de Belgische verhuurmarkt. Magni, voornamelijk een bekende naam in de wereld van roterende verreikers, heeft naast hoogwerkers en schaarliften ook een indrukwekkende lijn vaste verreikers in het aanbod. Hoewel ze misschien nog niet zo wijdverspreid zijn als hun roterende tegenhangers, bieden ze ongeëvenaarde prestaties.

Neem bijvoorbeeld de nieuwe MAGNI TH 4,5.19, waarbij kracht en bereik samenkomen in een innovatief ontwerp. Wat deze verreiker echt onderscheidt van de concurrentie is de ergonomische cabine, welke dezelfde is als de roterende variant. Voorzien van een uitstekend zicht en geavanceerde functionaliteit biedt deze ultiem gebruiksgemak, productiviteit en veiligheid. Kom deze onmisbare aanwinst zeker uittesten op de CEBEKO stand.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details